İSTANBUL / PENDİK - Teknopark İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

5.Bayrağı Yakala (CTF) Ulusal Yarışması

Asırlık çınar Cumhuriyetimizin ikinci 100 yılına özel, Türkiye genelinde beşincisini düzenlediğimiz “Liseler Arası Bayrağı Yakala Yarışması” 18-19 Mayıs 2024 tarihlerindeki çevrim içi yarı final aşamasıyla başarıyla gerçekleştirildi.

Ulusal ölçekte düzenlenen Bayrak Sende’nin finalinde yarışmaya hak kazanan 11 ilden (İstanbul, Ankara, Bursa, Tekirdağ, Zonguldak, Çanakkale, Antalya, Bartın, Nevşehir, Gaziantep ve Mersin) 15 takım/45 öğrenci, 25 Mayıs 2024’te Teknopark İstanbul Küp Kuluçka Merkezinde yetkin hacking becerilerini göstermek adına bir araya gelecek.

Ülkemizin ilk siber güvenlik lisesi Teknopark İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak güçlü paydaşlarımızla birlikte gerçekleştirdiğimiz yarışmamıza ilgi ve katılım gösteren tüm öğrencilere ve danışman öğretmenlerine teşekkür ederiz.

Videoyu izlemek için: https://youtu.be/t3iMK0GskEQ?si=lWV03WzlxHTLwh_A

Yayın: 04.07.2024 - Güncelleme: 04.07.2024 20:03 - Görüntülenme: 41