İSTANBUL / PENDİK - Teknopark İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Okulumuzda

1. Siber Güvenlik alanı,

2. Bilişim Teknolojileri alanı

olmak üzere iki alanımız bulunmaktadır. Tercih kodlarımız aşağıda yer almkatadır.

Tem

Asırlık çınar Cumhuriyetimizin ikinci 100 yılına özel, Türkiye genelinde beşincisini düzenlediğimiz “Liseler Arası Bayrağı Yakala Yarışması” 18-19 Mayıs 2024 tarihlerindeki çevrim içi yarı final aşamasıyla başarıyla gerçekleştirildi.

May

Şbt

Öğrencilerimiz mentörlük çalışmaları kapsamında Neova Sigorta uzmanlarının hazırladığı Bugünün Tecrübesi Yarının Geleceği seminerine katıldı. Uzmanlarımız tecrübeleriyle öğrencilerimizin bilgi birikimlerine katkıda bulundu. Bu güzel işbiriliğinden ötürü Neova Sigorta'ya teşekkür ederiz.

Şbt

Öğrencilerimiz 8 Şubat tarihinde Kuveyt Türk Katılım Bankası sponsorluğunda ve Architecht’in destekleriyle Kuveyt Türk Bankacılık Üssü’nde gerçekleştirilen Finansal Teknolojiler ve Siber Güvenlik Eğitim Programına katıldılar. Bankacılık Üssü kampüsünü geziyle başlayan program Kuveyt Türk’ün tecrübeli profesyonellerinden alınan eğitimlerle devam etti. Kuveyt Türk Akademi yönetimi, öğle yemeğinde de okul yönetimimiz ve öğrencilerimizi ağırlayarak çok güzel ve verimli bir deneyim yaşattılar. Kendilerine çok teşekkür ederiz.

Şbt

Kızılay ve Yeşilay kulübü öğrencilerimiz ve kulüp öğretmenimiz Ali YELTEN , KIZILAY'ın kan bağışı çalışmalarında  kampüs içerisinde kan bağışının öneminden bahsederek çalışanların kan bağışına yönlendirilmesinde yardımcı oldular.